5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili kalıp simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. üste çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilişkilı olarak değnöbetmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en yaraşır fiyata satın yok etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Düzenışdoneş Yangın Merdiveni Kapısı merkezi, sinema, ekol, şifahane gibi kombine dirim alanlarında yangın bapsı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabilinden binalarda da müstacel çıkış bapları yangın takkadak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise Yangın Kapısı deprem kabil durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

kullanılan yangın kapılarının ne özelliklerde bulunduğunu ve ne derece süre yangına karşı himaye sağlamlayacağını bildirirler.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları tertipli olarak gestaltlmalıdır. Kapının kızıllık çkızılışmasını bulmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 fiillevi[değmedarımaişettir

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile cesim binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna Yangın Kapısı gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Asayiş: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page