2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan strüktürlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve önem kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıkışı ve ivedi tahliye planlarının uygulanması bağırsakin muktezi olan standartlara mütenasip olarak yapım edilmelidir. Bu kırda, yangın merdiveni bapsı imalatı ve yangın ekipmanları karşı henüz ziyade bili edinebilirsiniz.

Mono blok cisim binası branş sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlamlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. çakılı kanada madun üst sürgü ve kayırıcı şube uygulandığı kabilinden, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha aşkın insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en reva bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva yüksek birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve yangın kapısı kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göreceksiniz ki bu paye ali nitelikli yangın kapılarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page